Game Dev Tycoon Apk'ye hoş geldiniz. Buralarda üreme oyunu, 80'lerde kendi oyun geliştirme organizasyonunuzu kuruyorsunuz. En çok oy alan oyunlar yapın, yeni gelişmeleri araştırın ve işinizi desteklemek için yeni oyun türleri bulun. Pazar şefi olun ve gezegenin her yerinde hayranlar kazanın.

Game Dev Tycoon Apk, gezegenin her yerinde çok sayıda oyuncu tarafından sevilen popüler bir iş test sistemidir. İşin genişlemesini kontrol ettiğiniz, dünyanın yenilikçi inovasyon organizasyonlarından sorumlu olduğunuzu hissetmenize neden olacak, son derece büyüleyici iş metodolojileriyle dolu basit, gevşetici ve eğlenceli bir oyundur.

İlk başta, her halükarda, kısıtlı açık kapılarla birinci sınıf bir yedek öğrenci olarak çalışmaya başlamanız gerekir. Size bir çalışma alanı, bir bilgisayar, bir raf ve bir aracın yanı sıra birkaç temel eşya verilecektir. Samimi bir şekilde denemeniz ve büyük para kazanma yeteneğinizi kullanmanız gerekiyor ve ardından müşterilerinizi meşgul etmek ve gözlerini kamaştırmak ve nakit getirmek için oyunlar yapmanız gereken bir işçilik stüdyosuna götürülüyorsunuz.

Kaynak: https://apkread.com/tr/games/3554-game-dev-tycoon-apk.html

Oyun Dev Tycoon Apk Hakkında

Refahınız, yaratıcılığınıza ve analiz etme hevesinize bağlıdır. Hangi konular ve stiller birlikte iyi gider? Aktivite oyununuz site geliştirme veya arama planında daha fazla öne çıkmalı mı? Oyununuzu geliştirirken yaptığınız seçimler, aldığınız değerlendirmeleri büyük ölçüde etkiler.

Oyunun tüm fikri, müşterilerden nakit getirmek için kendi oyunlarınızı yapmaktır. Bu nedenle, bir oyun oluştururken, grubunuzun geliştirmenin çeşitli bölümlerine ne kadar zaman harcayacağına gerçekten karar vermek istersiniz.

Hangi stil karışımlarının işe yaradığını ve hangi düzeyde iyileştirme süresinin gerektiğini belirlemek biraz bilmecedir. Zamanı takip ettikten sonra, oyunu geliştirmek sizin için son derece basit olacak.

Oyunun başlangıcına doğru, harika eşyalar satın almak için sınırlı bir nakit ölçünüz ve olağanüstü bir oyun yapmak için yenilikleriniz var. Olursa olsun, olağanüstü oyunlar yaptığınızda ilgi odağı olursunuz ve işiniz daha fazla iş alır, sorumluluğunuzu genişletir.

İşinizi geliştirin

Birkaç oyunu etkili bir şekilde teslim ettiğinizde, ofisinize geçebilir ve elit bir geliştirme grubu oluşturabilirsiniz. İşçileri işe alın, eğitin ve yeni seçenekler açın.

İşinizi büyüttükten sonra her şeyi eşit olacak şekilde oyun dağıtacaksınız. Olağanüstü görevleri tamamlayarak gizemli laboratuvarlar açmak için endüstriyi değiştiren faaliyetleri benimsemeniz gerekir. Gizli görevleri bitirmek size daha fazla kazandıracak ve onları bitirmek size farklı yeni başarılar kazandıracak.

Kaynak: https://apkcombo.com/tr/game-dev-tycoon/com.greenheartgames.gdt/

Devam eden etkileşim

Farklı oyunlardan farklı olarak, bu oyun sizi kontrol etmiyor, oyunu kontrol etmeniz gerekiyor ve oyunun gerçekten sevdiğim yanı da bu. Ek olarak, son derece çekici çizimlere ve ses efektlerine sahiptir ve tasarımlar, oyunu oynamaya devam ederken sizi tuzağa düşürecektir. Ayrıca, çoğunlukla oyun son derece basittir ve temel ve yeni etkileşimlere sahiptir.

Son

Bu anket muhtemelen Game Dev Tycoon ile ilgili tüm sorularınızı tatmin etti, şu anda Android ve PC için bu şaşırtıcı uygulamayı indirin ve takdir edin. Apkresult, APK belgelerini indirmek ve hemen hemen tüm sınıf ve sınıflandırmalardan tüm uygulamalara sahip olmak için korumalı bir kaynaktır.

Herhangi bir farklılık için lütfen düşüncelerinizi açıklama bölümünde belirtin veya bize ulaşın alanında verilen yetkili e-posta kimliğine bize e-posta gönderin.

İndir Game Dev Tycoon APK, Simulation sınıflandırmasında yer alır ve Greenheart Games' tarafından oluşturulmuştur. Sitemizdeki tipik derecelendirme 5 üzerinden 4,3'tür. Her durumda, bu uygulama farklı derecelendirme aşamalarına göre 5 üzerinden 3 yıldızla değerlendirilir. Müşterilerimizin uygulama hakkında bilgi sahibi olabilmeleri için sitemizde Game Dev Tycoon APK'sını da cevaplayabilirsiniz. Game Dev Tycoon APK hakkında bilgi edinmek istiyorsanız, daha fazla veri için yetkili tasarımcı sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tipik derecelendirme 16278 müşteri tarafından değerlendirilir. Başvuru 28 müşteri tarafından 1 yıldız ve 13873 müşteri tarafından 5 yıldız ile değerlendirildi. Uygulama esasen defa indirilmiştir, ancak indirme sayısı . Game Dev Tycoon APK'yi indirin Eylem gadget'ınız için gerçekten ücretsiz bir uygulama istiyorsanız, ancak bu uygulamayı tanıtmak için 5.0+ veya daha yüksek bir sürüm istiyorsanız.