The Shot on OnePlus heeft nu een nieuw thuis in OnePlus Orbit - de Shot on OnePlus Monthly Circle. Hier vind je elke maand een nieuw onderwerp met een nieuw onderwerp om je fotografische vaardigheden te verkennen. Voor deze eerste editie kozen we het onderwerp kleuren.

 

The Shot on OnePlus Monthly Circle is een plek waar u uw foto's kunt delen, van anderen kunt leren en feedback kunt krijgen. De cirkel staat open voor iedereen, dus als je geïnteresseerd bent om deel te nemen, plaats dan je foto in de thread.

 

Binnenkort sturen we een uitnodiging naar de eerste lichting deelnemers. Als je vragen hebt over de maandelijkse kring, stel ze dan gerust in dit draadje of stuur me een bericht.

We hopen dat je zult genieten van dit nieuwe initiatief en we kijken uit naar je foto's!

 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de aankomende OnePlus 6 een update naar OxygenOS 5.0.2 zal ontvangen op basis van Android 8.1 Oreo. De update zal de komende weken in golven worden uitgerold en we zullen updates op onze sociale kanalen plaatsen zodra we ze ontvangen.

Android 8.1 Oreo is een belangrijke update voor FMWhatsApp OnePlus, het brengt een nieuwe reeks functies, waaronder automatisch aanvullen en wachtwoordbeveiliging, samen met andere verfijningen en optimalisaties die u hier kunt lezen

 

De OxygenOS 5.0.2-update bevat verschillende bugfixes, beveiligingspatches en stabiliteitsverbeteringen op basis van de nieuwste Android 8.1-broncode die al door Google is vrijgegeven voor andere apparaten met Oreo en bevat functies van eerdere versies van OxygenOS.

 

We raden iedereen die in aanmerking komt voor de update aan om deze zo snel mogelijk te downloaden en te installeren om te profiteren van deze verbeteringen in het hele besturingssysteem.

Als je problemen hebt met het installeren van de update of bugs ervaart na het installeren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via sociale media of support@oneplus.net zodat we kunnen helpen deze zo snel mogelijk op te lossen

 

OnePlus 6-uitnodigingen zijn nu beschikbaar! We hebben een nieuwe ronde van uitnodigingen beschikbaar gesteld in deze thread, dus als je geïnteresseerd bent om er een te krijgen, aarzel dan niet!

Als je ons laatste bericht over de releasedatum van OnePlus 6 hebt gemist, volgt hier een samenvatting van wat je moet weten over GBPLUS: